maanantai 6. helmikuuta 2012

Vauvauintia

Sunnuntaina oli ensimmäinen vauvauinti. Vanhempia jännitti varmasti enemmän kuin tyttöä. Pienellä etukäteissuunnittelulla ja aikataulutuksella matkanteko uimahalliin sujui mallikkaasti (29-asteen pakkasesta huolimatta) ja kohta olikin ensimmäistä kertaa uimapuku päällä. Punaisessa uimapuvussa on takapuolen päällä röyhelö. Vielä se oli vähän liian iso, joten lahkeita jouduttiin vähän kaventamaan, vaikka reisiin onkin tullut jo suloiset pikkumakkarat :) Uimapuvun kanssa täytyy pitää uimavaippaa ja siinä on söpöjä pieniä sydämiä. Altaan reunalla tyttönen katseli maailmaa turvakaukalon suojista sormet suussa eikä ollut moksiskaan uudesta ympäristöstä. Ja sitten oltiinkin ensimmäistä kertaa uima-altaassa.

Alkuun oli piirileikki ja sitten tutustuttiin uintiotteisiin. Sen jälkeen uitiin puolisen tuntia erittäin tyytyväisen näköisenä ympäristöä tiiviisti tutkien. Vanhemmat eivät taineet saada yhtään silmäystä koko uinnin aikana, kun kaikki muu oli niin paljon kiinnostavampaa. Loppuvaiheessa alkoi tulla jo puhettakin. Uinti päättyi jälleen piirileikkiin ja sitten lähdettiinkin jo kohti pukuhuoneita. Ja tuntui kuin tyttö olisi painanut norsun verran kun noustiin altaasta ylös :)

Ja kyllä ruoka maistui uinnin jälkeen ja uni tuli heti, kun lähdettiin kohti autoa. Seuraavat päiväunetkin maittoivat yli kahden tunnin verran. Sitten jaksettiinkin odotella illalla ennakkoäänten tuloksia ja mentiin nukkumaan vähän tavallista myöhemmin. Uimapuku ja pyyhe odottavat jo ensiviikon sunnuntaita.

http://www.pikkudelfiinit.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti