torstai 16. helmikuuta 2012

Uneton Perkkaalla

Kolme yötä meni mahavaivojen kanssa. Herättiin tunnin tai kahden tunnin välein. Tyttönen oli kiukkuisempi, mitä useamman kerran joutui heräämään, mutta aamulla sitten taas hyväntuulinen, kunnes illalla jälleen kärttyinen. Onneksi viime yö meni jo paljon paremmin ja herättiin vain kahdesti. Kolmesti jos klo 6.30 lasketaan vielä yöksi. Minä melkein lasken yöksi kaikki ennen klo 7 tapahtuvat heräämiset. Isäkään ei enää tarvitse herätyskelloa aamuisin, kun tyttönen herättää tarpeeksi ajoissa töihin lähtijätkin :)

Veikkaan, että osa huonosti nukutuista pätkistä johtui myös uudesta sängystä. Totuttelu jatkuu. Usein riittää 10-15 minuutin nukuttaminen. Jos siinä ajassa ei nukahda, jätän hetkeksi ihmettelemään itsekseen kattoa ja tulen tarvittaessa muutaman minuutin päästä uudelleen. Joskus tyttönen on nukahtanut itse, joskus tarvitsee vielä vähän apua nukahtamisessa. Vaunuihin nukuttaminen oli paljon helpompaa, mutta pitäähän sitä omaan sänkyyn oppia nukahtamaan.

Tänään mennään pitkästä aikaa ulkoilemaan kahdestaan. Ensin pätkä rintarepussa ja pikavisiitti lähikauppaan. Sitten yritän vielä nukuttaa vaunuihin ja käydä lyhyellä kävelyllä. Huomenna onkin vuorossa automatka Länsi-Suomeen. Kanssamatkustajille on varattu korvatulpat mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti