keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Ensimmäiset askeleet

Eilen poika otti ensimmäiset askeleet. Naama oli niin leveä, kun käveli ensimmäiset askeleet kaukosäädin kädessään. Illan aikana käveltiin aina pieniä pätkiä eteenpäin, sitten muksahdettiin turvallisesti pyllylleen naurun saattelemana. Nyt mielenkiinto on siirtynyt sveitsinserkun lähettämään joulukalenteriin, josta yritetään avata luukkuja syömällä kortin kulmaa. Joulukuusen sijoitusta pitää miettiä nyt aivan uudestaan, kun tuli toinenkin potentiaalinen koristeiden kiskoja.

Tämä on ensimmäinen viikkoni töissä ja huomenna olisi toimistopäivä. Tiistaina käytiin lasten kanssa hakemassa avaimet ja tytön mielestä äidin työpaikka oli tosi tylsä, kun ei ollut palloja, leluja eikä renkaita. Minkäs teet, tylsä paikka.

Tyttöselle käytiin ostamassa jo sukset, toivottavasti luntakin tulee. Tällä viikolla tyttönen on sanoittanut lauluja uudestaan. Ne ovat olleet hauskoja uusia versioita vanhoista lauluista :). 

Huomenna lähdetään itsenäisyyspäivän viettoon Reposaareen. Operaatio vaatii hieman pakkaamista ja eväiden laittoa, jotta pikkumatkustajat viihtyvät perille asti. Ja viihdyttäjän huomioimista muutamilla herkuilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti