keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vappu

Tämä on ensimmäinen vappu, josta tyttönenkin jotain tietää. Ainakin sanat sima ja vappu on opittu. Käytiin ostamassa ensimmäinen vappupallo Espan puistosta kummitädin- ja sedän kanssa. Tarkan harkinnan jälkeen päädyttiin tähän. "Hildalle" on sana, mitä kuullaa nyt hyvin, hyvin usein ja pallonkin kohdalla alkoi toisto heti, kun se saatiin kiinni fiisiin. Sen verran oli raskas reissu, että bussissa uni maittoi - ja pikkuveli ei tiennyt reissusta mitään, kun nukkui mennen tullen koko matkan.


 Sain kuin sainkin jengipipot valmiiksi, mutta niistä ei ole vielä kunnon kuvaa. Tupsuntekoväline oli mitä mahtavin apuväline! Nyt tuli tiiviit ja jämtit tupsut pipoihin. Oma ylioppilaslakkini sen sijaan on jossain jemma-nimisessä paikassa, koska en sitä nopealla silmäyksellä mistään löytänyt. Olisi ollut kiva laittaa se päähän, kun mentiin ensimmäistä vappua viettämään kaupunkiin. Ensi kerralla sitten...

Ja jos en ole aikaisemmin hehkuttanut näitä meidän rattaita, niin teenpä sen nyt: ne ovat mahtavat ja näppärät! Eivät mitkään ihan pienet, mutta helpot liikuttaa ja molemmilla on mukavat oltavat. Saahan sitä koko painolla nojata aisaan, jos pitää etupyörät saada ylös ja ei niitä kukaan jaksa junaan nostaa, joten liikumme bussilla tai matalalattiajunilla. Bussissakin on haastetta, jos joudutaan jäämään käytävälle poikittain, koska ohi ei meinaa enää päästä. Nämä ovat kuitenkin pikkumurheita sen rinnalla, että on mukava lähteä ulos koko porukan kanssa.

Tein ensimmäistä kertaa myös simaa. Hieman olin skeptinen sen suhteen, mitä siitä tulee, mutta hyvin on maistunut. Ehkä hiivaa olisi saanut olla pikkaisen enemmän, koska kuplien määrä jäi aika vähäiseksi. Mutta rusinat sentään kelluivat. Tänä vappuna on keskusteltu siitä, että mistä niitä kelluvia rusinoista saa oikein ostaa :). Tässä kuva simatytöstä ja tippaleivän jäänteistä.





Sain kuin sainkin pojasta hymykuvan :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti