maanantai 18. marraskuuta 2013

Kootut selitykset osa 1

Tänään olen kuullut ensimmäisen selityksen tyttöseltä. On niitä varmaan ollut joskus aikaisemminkin, mutta tämä kohdentui selkeästi tehtyyn toimintaan. Olivat varmaan yhteisvoimin kiskoneet kaikki vaatteet kaapeista kahteen kasaan lastenhuoneen lattialle. Ja selitys oli - se on temppurata. Kyllä vaatteet sitten aika nopeasti alkoivat siirtyä myös takaisin laatikoihin. Aamulla oltiin Himpula Palleroissa, niin siellä on aina temppurata. Poika yritti kovasti kiivetä liukumäkeä ylös, tyttönen paineli temppurataa itsekseen. Ensi viikolla on viimeinen kerta näillä näkymin Palleroita, kun iltavuoroja ei ole Leppävaaran lähettyvillä. Tosin senkin eteen on tehty nyt vähän töitä, kun lapset ovat siellä niin hyvin viihtyneet.

Eilen oltiin katsomassa isin hepan takajalkaa Vermon talleilla. Tyttönen uskalsi jopa silittää hevosta. Poika vaan katseli ihmeissään ympärilleen. Tuulta oli sen verran, että ei juuri ulkona viihdytty. Käytiin sitten suosikkipaikassamme, Torpanrannassa kahvilla ja herkkupalat syömässä.

Perjantaina oli hääpäivämme ja siskoni uskalsi tulla lastenvahdiksi ja lähdimme ulos syömään. Emme olleet uskoa korviamme, kun astuimme kotiovesta sisään. Oli niin hiljaista. Ihanaiset olivat olleet kilttejä (touhukkaita tosin), mutta nukahtaneet heti sänkyihinsä. Vieraskoreita, sanoisin, mutta hyvä niin, siten on mahdollista saada hoitajia toistekin :). Ja olihan se ruokakin hyvää, riittävästi ja jälkiruoka meinasi takertua jokaiseen hammasraudanpalaan kiinni. Ja bataattiranskalaiset, niitä tilaan toistekin, jos joskus vielä löytyy ruokalistalta. Osattiin puhua muutakin kuin lapsista, ehkä. Yritystä ainakin oli. Melkein mentiin vielä drinksuillekin, mutta piti jotain jättää ensi vuodellekin :).

Huomenna onkin sitten neuvolapäivä, molemmilla ja rokotuksia on luvassa. Siitä sitten myöhemmin lisää :).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti