sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Touhuviikko

Tämä viikko on ollut varsinainen touhuviikko. Eipä ole ollut aikaa päivitellä blogia. Nyt siihen on hetki aikaa, kun tyttönen on isän kanssa uimassa ja minä sain joten kuten tämän minikannettavan taas tähän päivään päivitettyä. Ajattelin, että tässähän on hyvin aikaa kirjoitella juttuja, kun odottelen uimahallin aulassa uimareita, mutta suurin osa ajasta menikin tietokoneen päivittämiseen...

Tämän viikon erikoisin päivä oli keskiviikko, joilloin tyttö vietti päivän isän kanssa toimistolla, kun minä olin koulutuksessa. Keskiviikkona tuli myös 4kk täyteen :). Sen kunniaksi onnistui melkein kääntyminen toisen kyljen kautta vatsalle, mutta käsi oli vielä vähän tiellä. Toki ollaan tällä viikolla myös syöty banaania ja mangoa, mutta suurinta herkkua on edelleen maito. Öisin ollaan herätty kahdesti, melkein kellon tarkkuudella joka kerta. Tulee kyllä isäänsä, kun peitto ei kelpaa, vaan se potkitaan pois heti kun siihen tulee pienikin mahdollisuus. Ja itse kun tykkään nukkua peiton alla, niin sinnikkäästi sitten aina peittelen uudelleen. Öisinkin.

Tänään uinnin jälkeen tehdään isä onnelliseksi ja tehdään uunimakkaraa ruoaksi. Oli onnistunut saamaan uunimakkaran takaisin koulujen ruokalistalle Espoossa :). Kutsuttiin serkut ja kummitätikin kylään herkuttelemaan. Samalla jatkuu pakastimen tyhjennys muuton vuoksi ja jälkkäriksi tarjoillaan marjakiisseliä. Eilen me tytöt tehtiin mustikkasmoothieta ja valkosuklaapikkuleipiä. Tosin tyttönen joutui vielä seuraamaan sivusta, kun herkut meni muihin suihin.

Perjantainen vieras toi tullessaan söpöt ankkatossut, joissa on kulkuset. Jos vain on mahdollista, niin jalat ovat liikkuneet huomattavasti enemmän kilinän innostamana. Sitterissäkin saa jo sellaisen vauhdin, että takapuoli osuu laittiaan!

Mutta nyt kello on jo niin paljon, että uimarit tulee kohta eikä ruoka ole vielä valmiina!

1 kommentti: