lauantai 17. maaliskuuta 2012

Touhukas perjantai

Eilen oli touhukas perjantai. Lähdettiin aamulla bussilla Helsinkiin ja suuntana toimisto. Siellä hoideltiin monta asiaa iloisella mielellä ja kyllä sen jälkeen maittoikin päiväunet vaunuissa. Äiti sai ikkunashoppailla keskustassa tunnin verran. No, tulihan sitä piipahdettu Tiia Vanhatapion liikkeessä ja ostettua söpö bolero kesäksi kirkkaiden mekkojen seuraksi. Vielä pitäisi löytää ne kirkkat kesämekot... Sitten meillä olikin treffit Stokkan kellon alla. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa vanhoja kavereita. Pikkuinen nukkui reippaasti vaunuissa ja saatiinkin lounaat syötyä ennen seurustelutuokiota. Päiväunet otettiin taas vaunuissa ja odoteltiin isää töistä. Ja sitten tapahtuikin jotain outoa, isä tiesi lastenvaatekaupan alennusmyynneistä ja me mentiin porukalla shoppailemaan :) Sen jälkeen vielä välipalalle Kamppiin ja bussilla kotiin. Vain yöunet ehdittiin nukkua omassa sängyssä. Ja ne olikin pitkästä aikaa pitkät yöunet.

Tänään on ohjelmassa piipahdus Tapiolassa, kokeilevan keittiön pikkuleivät huomiseksi junamatkaevääksi ja iltapalaksi pannaria. Siinä välissä käydään kyllä vielä vaunulenkillä, jos tuo sumu vain häviäisi iltapäivään mennessä.

Touhukas perjantai oli vielä sen verran tehokas, että tulevana tätinä (osa 14 tai jotain) sain tulokkaan peitonkin koukuttua valmiiksi. Tällainen siitä sitten tuli. Nyt voin palata taas ikuisuuspipoprojektin pariin. Siitäkin tulee kyllä kuva, jos vaan saan ne valmiiksi tämän kevättalven puolella.

Eilen julkaistiin myös suosituimmat lasten etunimet vuonna 2011. Ei ole meidän tyttö päässyt top 50 joukkoon. Toinen nimi löytyi kaikkien annettujen nimien joukosta sijalta 31, mutta etunimeä ei löytynyt listasta lainkaan. Hyvä niin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti