torstai 31. tammikuuta 2013

Poika tuli taloon

Viime keskiviikkona klo 23.49 syntyi perheeseemme poika. Yhdessä yössä pikkuisesta tytöstä tuli isosisko. Kaikki meni hyvin ja nyt on kohta viikko harjoiteltu uutta arkea kotona. Tyttönen on ollut kiinnostunut uudesta tulokkaasta, mutta jatkaa pian omia touhujaan.

Mieheni kanssa pohdittiin, että ei saada pitää tyttöä liian isona, niin eikös hän heti mennyt istumaan omatoimisesti potalle ja on nyt jopa viihtynyt siinä sen verran, että on luettu muutamat kirjat. Tänään sitten saatiin pisutkin pottaan ja silmät pyöreinä ihmeteltiin, mitä sitä oikein tapahtui. Ilmiselvästi potta-kirjan lukeminen on auttanut tässä operaatiossa, koska siitä ei ole kovin pitkä aika, kun pelkästään potan näkeminen aiheutti alahuulen vapinaa.

Kuva Niki Strbian
Tällä viikolla saatiin tyttösen ihanat 1v valokuvat. Tässä yksi näytille. Kuvat otetiin tammikuussa, jolloin itselläkin oli vielä kunnon keskivartalo :).

Arki pyörii nyt kahden vaippaikäisen tahdissa. Välillä tuntuu, että kaikki tapahtuu kerralla ja sitten hetkittäin ehtii touhuta yhden kanssa kunnolla, kun toinen on unilla. Nyt tehdään nopeasti vielä tyttösen iltatoimet ennen kuin seuraava iltamaidon kärttäjä herää.

1 kommentti: