tiistai 29. toukokuuta 2012

Hiljaiseloa

Nyt on vietetty muutama viikko hiljaiseloa. Kohta se päättyy, kun muutto häämöttää perjantaina. Aika on mennyt nopeasti, vaikka evakkoreissua on kestänyt jo yli neljä viikkoa. Pikkuiselle on tullut jo toinen hammas alas :) Se on aika vekkulin näköinen, kun nauraa. Ja uusi ilme, nenän nyrpistys nauraessa, on niin hauskan näköinen, että kaikki muutkin alkaa nauraa.

Alkuhankaluuksien jälkeen ruokailu syöttötuolissa sujuu hyvin. Puuro ei kuitenkaan vielä kuulu lempiruokiin. Ei vaikka sekaan laitettaisiin päärynää tai muuta marjasosetta. Harjoittelu siis jatkuu. Ruisleivän imeskely puolestaan on kivaa. Viime aikoina onkin tyttönen saanut maistaa uusia makuja ja myös maistella aikuisten ruokia. Jäätelö ja jugurtti on selkeästi sen makuisia, että niitä voisi syödä enemmänkin kuin lusikan kärjellisen. Paprikan imeskelykin oli kivaa, mutta siitä jouduttiin luopumaan, kun hampaat sai irrotettua liian isoja paloja.

Pikkuinen tykkää myös lukea. Aamupalapöydässä aikuiset lukevat lehtiä, niin pitäähän pikkuisenkin saada oma (jotta muiden lehdet saa olla rauhassa). Tämä lehti on vielä hyvässä kunnossa, koska toisinaan ne saa sellaista kyytiä, että sivut vain lentelevät. 

Huomenna pakataan tavarat täältä Reposaaresta ja siirrytään purkamaan muuttolaatikoita. Eiköhän me juhannukseksi tulla piipahtamaan :) Paljaat varpaat nurmikolla kun saivat aikaiseksi riemun kiljahduksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti