sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Ätätätä

Edellisestä kerrasta onkin pitkä aika! Tässä välissä on ehtinyt tapahtua vaikka mitä. Tänä aamuna pikkutyttö oppi uuden tavan kommunikoida, ätätätä. Samalla on naamaa väännelty ja puruleluja jyystetty, ylös on tulossa kaksi etuhammasta. Sieltä ne vähän jo pilkottaa. Alahampaat ovat kasvaneet hienosti. Hampaiden harjaus on vielä vähän haasteellista, mutta meistä on kehkeytymässä hyviä harjaajia :).

Uusi koti alkaa tuntua tutulta. Täällä on tilaa liikkua ja ryömiä. Vielä ei ihan möngerretä eteenpäin, mutta aika isoon alueeseen pääsee tutustumaan pyörimälläkin. Tyttösen oma huone on vielä keskeneräinen, joten pinnasänky löytyy vanhempien huoneesta. Nukkuma-asennot ovatkin muuttuneet viimeisen viikon aikana kovasti. Milloin on käännytty ihan nurin päin, välillä ollaan poikittain ja jalat sojottaa pinnojen väistä tai nukutaan mahallaan tai kyljellään. Viikossa kaikki muutokset!

Ja sen lisäksi tyttönen istuu itsekseen, ei ihan tukevasti, mutta melkein. Ruokailut sujuu syöttötuolissa hienosti. Ja olihan sitä pituutta tullutkin jo 73,3 cm ja painoa reilu 9 kg. Kyllä nauravaista ja iloista tyttöä jaksaa katsella ja viihdyttää :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti