keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Pääsiäisretki

Pääsiäisenä matkattiin Reposaareen. Tyttönen on jo niin kokenut matkaaja, että viihtyi autossa hereillä jopa tunnin verran. Ensimmäisenä yönä hieman vierastettiin uutta matkasänkyä. Se sänky muuten saatiin kasaan kummitädin avustuksella eikä kenenkään sormet jäänyt väliin. Lokki-mobilekin pääsi ensimmäistä kertaa pois laatikosta ja merenrantaympäristöön se sopikin mainiosti.

Tyttönen oppi kaksi uutta ääntä reissussa, joita sitten toistikin koko ajan. Toinen on ehe-ehe - ääni ja toinen kurlaus-ääni. Paljon oli puhuttavaa ja kerrottavaa. Maisteltiin pikkuriikkisen mämmiä ja pashaakin. Mansikkahillo sai hymyn huulille, sitruuna ihmetytti ja paprikanviipaletta oli kiva imeskellä. Siitä se lähtee.

Me nuorehkot aikuiset pelattiin yksin ja kaksin applestoren tarjoamilla peleillä :). Ipad sai monet sormenjäljet ja sormi ja rannevammat eivät olleet kaukana. Siinä välissä kalastajat saivat vuoden ensimmäiset kalat, vuoden luontokuva tuli otettua, pääsiäismunia syötyä ja tietenkin saunottiin. Tyttönenkin kaksi kertaa. Ensimmäinen kerta ei oikein miellyttänyt, mutta toinen sujui jo paremmin.

Toukokuussa vietetäänkin enemmän aikaa Reposaaressa, kun muutto lähenee ja tavarat pakataan laatikoihin.

Kotimatkakin sujui hienosti, tyytönen nukkui melkein koko matkan ja se aika, kun ollaan hereillä, Kana Kananen viihdyttää.

*****

Tänään oli neuvola. Painoa on 7805kg ja pituutta 67,5 cm. Kolmesta rokotuksesta huolimatta lelut saa touhumatolla kyytiä. Ja kokeiltiin ensimmäistä kertaa rattaitakin tänään. 5kk tyttö on jo aika iso ja näytti viihtyvän rattaissa. Sieltä ainakin näkee paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti