keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Keväisiä askarteluita

Kevät näkyy myös askarteluiden määrän lisääntymisenä. Viikonloppuna aloitin neulomaan tyttöselle pantaa, katsotaan milloin se valmistuu... Sitten tein rairuohopäät. Jos ne onnistuvat, sukkahousupäille kasvaa rairuohosta hiukset pääsiäiseen mennessä. Hauskoilta ne näyttävät kyllä ilman hiuksiakin. Kuvan saa vasta myöhemmin, kun säästelen kuvia työblogiin liitettäväksi. Hauskaa, että voi ihan töidenkin nimissä askarrella kotona ja toisinaan jopa töissäkin :).

Eilen väkersin pääsiäiskoristeita lisää. Olin nähnyt Pinterestissä kuvan ilmapallon sisään piilotetuista pääsiäismunista. Ilmapallon päälle oli kieputettu liimassa kastettua narua ja kuivumisen jälkeen ilmapallo puhkaistaan pois. Aamulla näytti ainakin lupaavalta tuo kovettuminen, mutta en vielä uskaltanut puhkaista palloja pois. Toivottavasti onnistuvat.

Iltapalaksi olen väsännyt nyt muutamia kertoja ihania smoothieita. Miksi ihmeessä näitä ei voi tehdä enemmän, kun ovat niin hyviä? Pakastimesta löytyy vielä viime kesän mansikoita ja mustikoita, joiden lisäksi tulee yksi banaani, rahkaa, tarvittaessa vähän maustamatonta jugurttia ja chian siemeniä. Siementen vuoksi jätän valmiin smoothien aina jääkaappiin joksikin aikaa seisomaan, jotta siemenet ehtivät vähän turvota. Ja mitäs siitä, että näitä joutuu välillä juomisen sijaan syömään lusikalla. Mango toi todella hyvän makuvivahteen iltapalaan. Lapset eivät oikein mangosta tykänneet, joten heitin pilkotun hedelmän omaan iltapalaani ja nautiskelin. Yleensä juon tämän vasta, kun lapset ovat nukahtaneet sänkyihinsä ja ns. oma aika alkaa. Ja puolet säästän yleensä miehelle.

Eilen oli aurinkoinen päivä ja kävin Eurokankaasta ostamassa kankaita kesän ompeluprojekteja varten ja selailin vaatekuvastosta lapsille lomareissua varten kesävaatteita. Tänään sitten sataa lunta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti