tiistai 21. elokuuta 2012

Hei mä seison! Muks.

Liikkuminen alkaa olla vanha juttu. Kyllähän tässä on jo hetki päästy itsekseen paikasta toiseen. Nyt tyttönen nousee seisomaan tukea vasten. Sängyssä on jo muutaman päivän noussut sekä istumaan että seisomaan, mutta eilen avartui maailma uudella tavalla, kun melkein kaikkea vasten voi nousta seisomaan. Muutama muksahdus tuli ja työhuoneen kirjahyllyn alahyllyt eivät olleetkaan vielä tyhjennettyjä ja sieltä salamanäpit sai tavaroita päähänsä.

Öisin on harjoiteltu istumista ja seisomista sängyssä. Viime yönä uninen tyttö löytyi seisomasta sängyssä. Sitä ennen öisin on löytynyt istuen nukkuva tyttö. Kaikkeen kun lisätään uudet hampaat ja kutiavat ikenet, niin meillä on ollut aika touhukkaita päiviä. Katsotaan, mitä kaikkea tänään ehditään.

sunnuntai 5. elokuuta 2012

Uintijuttuja

Vihdoin saatiin ostettua parvekkeelle uima-allas ja sinne pari uimalelua. Päästiin sitä heti illalla kokeilemaan ja kyllä oli hauskaa! Ainakin yhtä hauskaa oli, kun sieltä yritettiin omin voimin laidan yli. Vielä ei onnistunut, mutta ei se paljosta ollut kiinni. Ja kun sitten omin voimin pääsi perjantaina ryömimään parvekkeelle, niin pitihän sitä heti yrittää päästä kiipeämään altaaseen.

Ostettiin myös punkka saunaan. Ja uusin villitys on, että sieltä pitää yrittää päästä reunan yli pois. Siinä saunominen meneekin, että hetki leikitään ja sitten yritetään nousta ja päästä pois. Liikkuminen on lisääntynyt viikossa huimat määrät. Sängyssäkin on kiva nousta istumaan sen sijaan, että nukuttaisiin.

Tänään alkoi vauvauinti. Piti ostaa uusi ja isompi uimapuku ja uimavaippa. Ja kyllä hymy oli iso, kun altaaseen päästiin. Sukellukset sujuivat hyvin. Oltiinhan niitä kesällä pari kertaa käyty uimahallissa harjoittelemassa. Ja uni maistui uinnin jälkeen.

Mutta nyt mittarimato meni parvekkeelle. Parempi mennä perässä...